اصطلاحات دستگاه ضبط DVR

✅قسمت  Video compression: این مشخصه به روش فشرده سازی تصاویر در DVR اشاره می کند. امروزه بیشتر DVRها از روش H.264 استفاده می کنند که یکی از کارامد ترین روشهای فشرده سازی تصاویر است. (برای اطلاعات بیشتر مقاله H.264 در آخر برای شما خواهم گذاشت)
✅قسمت  Video input: این مشخصه به تعداد ورودی های تصویر دستگاه اشاره می کند. برای این دستگاه تعداد ورودی های تصویر 4 ورودی است. دستگاه های DVR معمولا با تعداد کانال 4،8،16 یا 32 ساخته می شوند.
✅قسمت  Video input interface: این ردیف به خصوصیات اهمی و ولتاژی ورودی های تصویر DVR اشاره می کند. در صورتی که بخواهید تصویر دستگاه یا دوربینی به جز دوربین های مداربسته استاندارد را در DVR ضبط کنید حتما باید به این مشخصات و همخوانی آنها با خروجی های دوربین یا دستگاه خود توجه کنید.
✅قسمت  Audio compression: این مشخصه به روش فشرده سازی صدا در دستگاه DVR اشاره می کند. از آنجایی که دوربین های مداربسته بیشتر کابری تصویری دارند، بحث فشرده سازی صدا را باز نخواهیم کرد.

✅قسمت  Two-way audio input: در صورتی که بخواهید از یک وسیله شنوایی و ضبط صدای هم زمان برای دستگاه استفاده کنید (مانند یک هدفون-میکروفن) این وسیله باید این خصوصیات را داشته باشد و شما می توانید آن را به ورودی صدای دستگاه وصل کنید.
✅قسمت HDMI / VGA output: این مشخصه یکی از مهترین مشخصه های دستگاه DVR است که معمولا توجه کافی به آن نمی شود. در این مشخصه شما می توانید ببنید هر خروجی تصویر دستگاه چه رزولوشنی را برای شما فراهم می کند. به ویژه زمانی که از DVR های 16 کانال و تلویزیون های بزرگ استفاده می کنید حتما توجه داشته باشید که روزولشن تا فول اچ دی در دستگاه قابل پشتیبانی باشد.
✅قسمت  CVBS output: این ردیف به بیان خصوصیات خروجی آنالوگ دستگاه یا CVBS می پردازد.
✅قسمت  (Video loop out (optional: خروجی Video Loop خروجی است که امکان ضبط تصاویر در یک محل دیگر را به شما می دهد. در واقع شما در این خروجی ها دقیقا ورودی دستگاه DVR را که تقویت شده را ببینید. این خروجی در این DVR به صورت انتخابی وجود دارد یعنی شما در هنگام سفارش دستگاه می توانید دستگاه با این خروجی را درخواست کنید.
✅قسمت  Encoding resolution: این خصوصیت یکی از مهمترین خصوصیات دستگاه DVR است که به روزولشن های ضبط دستگاه می پردازد. (برای اطلاعات بیشتر مثال رزولوشن های ضبط DVR را در آخر مقاله برای شما خواهم گذاشت.)

✅قسمت  Frame rate: فریم ریت یا نرخ فریم بیانگر تعداد فریم های ضبط شده دستگاه درهر ثانیه است. این خصوصیات در کیفیت ضبط دستگاه بسیار حیاطی است. بیشترین فریم  ضبط در دستگاه های DVR برای استاندارد PAL برابر 25 فریم بر ثانیه است.
✅قسمت  Video bit rate: این خصوصیت نشان دهنده میزان ظرفیت هر فریم از تصویر است. با استفاده از آن می توان محاسبات مربوط به پهنای باند خروجی دستگاه و یا ظرفیت مورد نیاز در هارد دیسک را انجام داد.
✅قسمت  Audio output: این مشخصه به بیان خصوصیات خروجی صدای دستگاه می پردازد. تجهیزات صوتی عالی معمولا استانداردهای مشابهی دارند پس در رابطه با اتصال این خروجی به اسپیکر مشکل زیادی نخواهید داشت.
✅قسمت  Audio bit rate: بیت ریت صدا نیز مشخصه ای مانند بیت ریت تصویر است.
✅قسمت  Dual-stream: خصوصیت Dual-stream مربوط به دیدن تصاویر در انتقال تصویر آنها است. substream دستگاه معمولا کیفیت نمایش و رزلوشن پایین تری دارد و از این طریق شما نیاز به پهنای باند کمتر و سرعت پایینتری برای دیدن تصاویر در اینترنت هستید. در دستگاه نمونه کیفیت ضبط دستگاه تا روزولشن WD1 را پشتابانی می کند در حالی که در substream شما می توانید تا نهایتا به رزولوشن CIF دسترسی داشته باشید.

✅قسمت  Stream type: این خصوصیت نشان می دهد که دستگاه قابلیت انتقال تصویر چه اطلاعاتی را دارد. دستگاه موجود امکان انتقال صدا و تصویر را به صورت همزمان دارد.
✅قسمت Synchronous playback: این خصوصیت به معنای باز پخش هم زمان، نشان می دهد که دستگاه می تواند چند تصویر را هم زمان پخش کند. در گذشته برخی دستگاه های DVR امکان پخش همزمان همه تصاویر را نداشتند و تعداد محدودی تصویر را می شد از دستگاه به صورت هم زمان بازپخش کرد.
✅قسمت SATA: این خصوصیت به تعداد هارد های قابل پشتیبانی دستگاه اشاره می کند.
✅قسمت HDD Capacity: این خصوصیت میزان هارد دیسک قابل پشتبانی دستگاه را نشان می دهد.
✅قسمت Network interface: این مشخصه به بیان خصوصیات پورت شبکه خروجی دستگاه DVR می پردازد. استاندارد سرعت ارسال اطلاعات (10M/100M) و تعداد و نوع فیش شبکه قابل اتصال (RJ45) در این مشخصه قید شده است.
✅قسمت USB interface: این ردیف به تعداد و نوع پورت USB دستگاه می پردازد. دستگاه موجود دارای دو عدد پورت USB2.0 است.
✅قسمت Power supply: این مشخصه به ولتاژ کار دستگاه اشاره می کند. این دستگاه مانند بسیاری از DVRها با ولتاژ 12 ولت DC کار می کند.
✅قسمت Consumption: این مشخصه به معنای مصرف، میزان برق مصرفی دستگاه به وات را نشان می دهد. این دستگاه حداکثر 10 وات توان مصرف می کند.
✅قسمت Working temperature: این مشخصه به دمای کار دستگاه اشاره می کند. دمای مجاز استفاده از دستگاه بین دو بازه مشخص می شود. در صورت افزایش یا کاهش بیش از حد دما دستگاه به درستی کار نمی کند یا آسیب می بیند.
✅قسمت  Working humidity: این مشخصه به میزان رطوبت مجاز برای دستگاه می پردازد.
✅قسمت  Chassis: بدنه تجهیزات التریکی رایانه ای با استانداردهای خاصی ساخته می شود که می تواند امکان نصب آن در رک یا نوع نصب آن را مشخص کند. این اصلاعات در این ردیف بررسی می شود. واژه Chassis در لغت به معنای شاسی یا بدنه است. اطلاعات داده شده در کاتالوگ به Stand-alone بودن دستگاه اشاره می کند که به معنای عدم امکان نصب در رک است. در مقابل این اصطلاح از اصطلاح Rack-mount استفاده می شود. دستگاه های Rack-mount امکان بسته شدن در رک را دارند. اشاره به 1u نیز به به معنای یک واحدی بودن دستگاه است. به این معنا که دستگاه به صورت یکپارچه تنها در یک بدنه قرار دارد و از چند قسمت جداگانه تشکیل نشده.
✅قسمت  (Dimensions (W × D × H: این مشخصه به اندازه دستگاه اشاره می کند.
✅قسمت  Weight: این مشخصه به وزن دستگاه اشاره می کند.

.

مقاله‌های مشابه

آموزش ست کردن چشم بیسیم دزدگیر سایلکس

آموزش ست کردن چشم بیسیم دزدگیر سایلکس

چشم بیسیم دزدگیر سایلکس یکی از راهکارهای سریع برای پروژه هایی است که امکان نصب چشم سیمی وجود ندارد. سیم کشی چشم سخت می باشد، مصرف کننده در واحد خود مستاجر بوده و میخواهد دزدگیر سایلکس را انتقال دهد و . . . اینها دلایلی است که خیلی از مصرف کنندگان امروزه از چشم بی سیم...

بیشتر بخوانید
مشکل پخش سیاه تصاویر دوربین مداربسته H.265

مشکل پخش سیاه تصاویر دوربین مداربسته H.265

اگر در زمینه دوربین مداربسته فعالیت دارید، بسیار با این مشکل برخورد کرده اید که هنگام پخش تصویر بر روی کامپیوتر تصاویر بصورت سیاه نمایش داده می شوند. فرض کنید برای مشتری خود دستگاه رکوردر H.265 نصب کرده اید. سرقتی از پروژه اتفاق افتاده است و کارفرما به شما اعلام می...

بیشتر بخوانید
آموزش راه اندازی رله دزدگیر سایلکس

آموزش راه اندازی رله دزدگیر سایلکس

دزدگیر سایلکس مدل sg8  بجز مدل sg8-lite دارای رله خروجی اختیاری هستند که می توان برای کاربرهای مختلفی ازآن استفاده نمود. این رله اختیاری دارای کنتاکت های NO, NC هست که با ریموت و نرم افزار دزدگیر سایلکس قابلیت کنترل دارد. نحوه کارکرد این رله از طریق منو دستگاه سایلکس...

بیشتر بخوانید
آموزش ریست رمز ادمین دزدگیر سایلکس

آموزش ریست رمز ادمین دزدگیر سایلکس

آموزش ریست دزدگیر سایلکس، خیلی از مواقع پیش میاد وقتی میخواهیم تغییری در دزدگیر اماکن سایلکس ایجاد کنیم با مشکل فراموش کردن رمز ادمین دستگاه مواجه می شویم. وقتی رمز ادمین دزدگیر سایلکس را نداشته باشید امکان دسترسی به منو اصلی آن مقدور نیست و شما حتی نمی توانید ساده...

بیشتر بخوانید

شما هم به جمع ۱۰,۰۰۰ مشترک خبرنامه‌ پارسیس الکترونیک بپیونید

instagram-parsys

۰ دیدگاه

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *