اصطلاحات دوربین مداربسته

قسمت  Image Sensor: این خصوصیت به چیپ تصویر دوربین مداربسته اشاره می کند. در این مثال چیپ تصویر یک چیپ با اندازه یک سوم اینچی و از سری PICADIS است.
قسمت  Signal System: دوربین های آنالوگ سیگنال را مطابق یکی از استانداردهای آنالوگ ارسال می کنند. 2 استاندارد بسیار رایج در این زمینه استاندارد PAL و NTSC هستند. این دوربین هردوی این استانداردها را پشتیبانی می کند. توجه داشته باشید که معمولا تمامی دوربین های آنالوگ از این دو استاندارد پشتیبانی می کنند و داشتن این اطلاعات ضرورت برای شما ندارد.
قسمت Effective Pixels: این مشخصه تعداد پیکسل های موجود و موثر بر روی چیپ تصویر شما را نشان می دهد. البته در دوربین های آنالوگ با توجه به ارسال اطلاعات از طریق استانداردهای آنالوگ رزولوشن دوربین شما از این مقدار کمتر خواهد بود.

قسمت Min. Illumination: این مشخصه یکی از مشخصه های بسیار مهم دوربین است که نشان می دهد حداقل میزان نور برای تشکیل تصویر در دوربین چقدر است .(برای اطلاعات بیشتر در این رابطه مقاله ای در آخر این مبحث برای شما قرار خواهم داد) لوکس واحد اندازگیری میزان نور محیط است که برای این دوربین حداقل میزان آن 0.1 لوکس خواهد بود. پس از میزان لوکس از کد f1.2 استفاده شده که دهنده میزان باز بودن دیافراگم دوربین در زمان ازمایش بوده است. این مشخصه همچنین بیشتر میزان باز شدن دیافراگم را نیز نمایش می دهد. در برخی دوربین ها نتایج آزمایش با دو عدد دیافراگم متفاوت نوشته می شود. در صورتی که دوربین f پایینی داشته باشد اما به نور زیادی نیز نیاز نداشته باشد تکنولوژی و حساسیت چیپ تصویر آن بیشتر است. عبارت 0Lux with IR یعنی دوربین پس از روشن شدن دید در شب مادون قرمز دوربین نیازی به نور نخواهد داشت.

پارسیس الکترونیک

قسمت Shutter speed: این خصوصیت به معنای سرعت شاتر دوربین است. هرچه سرعت شاتر دوربین بیشتر باشد تصاویر در حرکت کمتر تار خواهند بود. زمانی که نور ورودی دوربین کم می شود دوربین به صورت خودکار سرعت شاتر را کاهش می دهد تا به نور کمتری برای تشکیل تصویر نیاز باشد (میزان نور مورد نیاز و سرعت شاتر دوربین با هم رابطه مستقیم دارند) در این دوربین سرعت شاتر در حداقل نور (0.1 لوکس) برابر یک 25ام ثانیه و در بیشترین حالت برابر یک 25000 ثانیه در استاندارد PAL است.
قسمت Lens: این خصوصیت در رابطه با لنز دوربین و فاصله کانونی آن به شما اطلاعات می دهد. دوربین موجود دارای لنزی ثابت با فاصله کانونی 3.6میلیمتر است. البته همانطور که نوشته شده استفاده از لنزهای 2.8 تا 16 میلیمتر نیز به صورت اختیاری قابل انجام است.

پارسیس الکترونیک

قسمت Lens Mount: این خصوصیت در رابطه با پایه و شکل لنز صحبت می کند. در صورتی که نیاز به تعویض لنز دوربین داشته باشید حتما باید از لنزی با پایه مشابه استفاده کنید. در این دوربین پایه لنز دارای استاندارد M12 است.
قسمت Day & Night: این خصوصیت توانایی های دوربین در شرایط نوری متفاوت روز و شب را بررسی می کند. دوربین موجود دارای فیلتر IR CUT است و به صورت خودکار بین حالت روز و شب سوئیچ می کند.
قسمت Horizontal Resolution: این بخش روزولوشن اصلی دوربین را به تیوی لاین نشان می دهد. دوربین فعلی دارای روزولشن 720تیوی لاین است.
قسمت Synchronization: سینکرونیزیشن یا همزمان سازی یکی از خصوصیاتی است که در دوربین های آنالوگ مدرن کمتر در مورد آن صحبت می شود. در گذشته دور، پس از نصب دوربین های آنالوگ باید همه آنها را با هم همزمان می کردند تا امکان دیدن همه تصاویر در یک جا فراهم شود. امروز تقریبا تمامی دوربین های مداربسته آنالوگ انی کار به صورت داخلی انجام می شود و کاربر یا نصاب به هیچ عنوان با آن سروکار ندارد.

پارسیس الکترونیک

قسمت Video Output: این قسمت خصوصیات اهمی و ولتاژی سیگنال خروجی تصویر را بررسی می کند. تمامی دوربین های انالوگ دارای خروجی 1Vp-p هستند و شما معمولا در این رابطه به مشکل برنخواهید خورد. به همین دلیل شما می توانید هر دوربینی را هر دستگاه ضبط به آسانی وصل کرده و بدون مشکل تصویر را دریافت کنید.
قسمت S/N Ratio: نسبت S به N یکی دیگر از خصوصیات مهم دوربین های مداربسته است. این نسبت نشان می دهد که میزان نویز الکترونیکی (نویز دانه های ریز رنگی) در تصویر چقدر است. داشتن نسبت سیگنال به نویز بالا نشان دهنده کم بودن میزان نویز در تصویر است. دوربین هایی با نسبت سیگنال به نویز حداقل 50db تصویری کم نویز به شما می دهند. هرچه نور محیط کمتر باشد دوربین تصاویر را بیشتر تقویت می کند و نویز الکترونیکی هم بالا می رود برای همین این استاندارد حداقل این نسبت را نشان می دهد که به نور حداقل مورد نیاز دوربین اشاره دارد. یعنی در دوربین فعلی برای نور 0.1 لوکس ما نسبت سیگنال به نویزی برابر 62دسیبل داریم که استاندارد است.

 قسمت Working Temperature/Humidity: این خصوصیت به دمای مجاز کار دوربین و میزان رطوبت اشاره دارد. برای این دوربین دمای مجاز کار بین 40- درجه تا 60 درجه سانتیگراد است. میزان رطوبت مجاز نیز 90% است که البته طبق اشاره در صورت عدم وجود میعان مایعات این میزان مجاز خواهد بود
قسمت Power Supply: این خصوصیت ولتاژ کار دوربین را قید می کند. برای بیشتر دوربین های مداربسته ثابت ولتاژ کار 12ولت DC است.
قسمت Power Consumption: این خصوصیت به توان مصرفی دوربین اشاره می کند. برای این دوربین در بالاترین حالت توان مصرفی 5وات خواهد بود.
قسمت Ingress Protection: این خصوصیت به معنای حفاظت در برابر نفوذ از طریق استاندارد IP میزان حفاظت دوربین را در مقابل عوامل جوی نشان می دهد.
قسمت IR Range: این خصوصیت به برد پخش نور IR در دوربین اشاره می کند. توجه داشته باشید که این خصوصیت معمولا نشان دهنده برد نهایی پرتاب نور دوربین است و برد مفید آن معمولا حدود نصف این مقدار خواهد بود.
قسمت Dimensions: این خصوصیت به اندازه بدنه دوربین اشاره می کند.
قسمت Weight: این خصوصیت به وزن دوربین اشاره می کند.

مقاله‌های مشابه

آموزش ست کردن چشم بیسیم دزدگیر سایلکس

آموزش ست کردن چشم بیسیم دزدگیر سایلکس

چشم بیسیم دزدگیر سایلکس یکی از راهکارهای سریع برای پروژه هایی است که امکان نصب چشم سیمی وجود ندارد. سیم کشی چشم سخت می باشد، مصرف کننده در واحد خود مستاجر بوده و میخواهد دزدگیر سایلکس را انتقال دهد و . . . اینها دلایلی است که خیلی از مصرف کنندگان امروزه از چشم بی سیم...

بیشتر بخوانید
مشکل پخش سیاه تصاویر دوربین مداربسته H.265

مشکل پخش سیاه تصاویر دوربین مداربسته H.265

اگر در زمینه دوربین مداربسته فعالیت دارید، بسیار با این مشکل برخورد کرده اید که هنگام پخش تصویر بر روی کامپیوتر تصاویر بصورت سیاه نمایش داده می شوند. فرض کنید برای مشتری خود دستگاه رکوردر H.265 نصب کرده اید. سرقتی از پروژه اتفاق افتاده است و کارفرما به شما اعلام می...

بیشتر بخوانید
آموزش راه اندازی رله دزدگیر سایلکس

آموزش راه اندازی رله دزدگیر سایلکس

دزدگیر سایلکس مدل sg8  بجز مدل sg8-lite دارای رله خروجی اختیاری هستند که می توان برای کاربرهای مختلفی ازآن استفاده نمود. این رله اختیاری دارای کنتاکت های NO, NC هست که با ریموت و نرم افزار دزدگیر سایلکس قابلیت کنترل دارد. نحوه کارکرد این رله از طریق منو دستگاه سایلکس...

بیشتر بخوانید
آموزش ریست رمز ادمین دزدگیر سایلکس

آموزش ریست رمز ادمین دزدگیر سایلکس

آموزش ریست دزدگیر سایلکس، خیلی از مواقع پیش میاد وقتی میخواهیم تغییری در دزدگیر اماکن سایلکس ایجاد کنیم با مشکل فراموش کردن رمز ادمین دستگاه مواجه می شویم. وقتی رمز ادمین دزدگیر سایلکس را نداشته باشید امکان دسترسی به منو اصلی آن مقدور نیست و شما حتی نمی توانید ساده...

بیشتر بخوانید

شما هم به جمع ۱۰,۰۰۰ مشترک خبرنامه‌ پارسیس الکترونیک بپیونید

instagram-parsys

۰ دیدگاه

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *